Solsken och tvättmaskinstjuvar

 
Jag ska inte klaga, just nu har jag det riktigt bra! Joel tvättar och jag ligger i soffan med fönstret öppet och solar. Dealen var att han skulle tvätta och jag skulle städa, men man måste ju ta vara på solen. ;) Nä men så fort solen förvinner bakom molnen i några minuter springer jag och plockar, haha effektivt..
 
En annan lite rolig sak men samtidigt irriterande! Ni som själva bor eller har bott i lägenhet utan tvättmaskin, har ni nånsin varit med om att någon annan snor tvättmaskinerna under din tvättid? När Joel kom upp efter att ha startat första maskinen hade precis det hänt. Han hade bokat alla fyra maskiner men tre av dem var precis startade... Och eftersom varje maskin tar ungefär 30 minuter på sig att bli klar går man upp och väntar under tiden, därför går han och vår tvättmaskinstjuv om varandra så han kan inte konfrontera personen! Och det går ju inte att lista ut vem det är heller.. Dumt gjort i alla fall..grrh

Vår!

 
 
Det känns nästan som att det är sommar ute! Förutom att det blåser halv storm ute så värmer solen ordentligt. Så härligt! Och bara sen igår tycker jag träden utanför våra fönster ser mer gröna ut. Tyvärr är jag pollenallergiker och känner av det ganska mycket.. Men men jag är van! Annars har det inte hänt så mycket, jag har varit ledig i två dagar, ska jobba ett kort pass i morgon och sen ledig i helgen. Ska bli riktigt skönt eftersom jag jobbat några helger i rad nu.
 
Nu kom Joel hem från jobbet så vi ska börja laga mat för snart kommer Joels farmor över på middag. Kram!

Kakelbyte på en timme

 
Äntligen har jag använt marmor-plasten jag köpte på panduro för ett tag sedan! Hihi den e så rolig. Superenkel att jobba med och så blir det riktigt snyggt, eller i vart fall som jag tänkt mig! Just nu håller jag på att täcka över kakelborden i badrumet. Tyckte inte riktigt om den blåa färgen så tänkte prova med marmor-plasten. Vet inte om den kommer klara av fukten, men värt att prova i alla fall! Så här såg det ut innan:
 
 
 
Och nu ser det ut så här!
 
 
 
 
Vad tycks?!
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype