Desktop

Idag kom äntligen tavlorna upp ovanför min skrivbordsdel. Och fytusan va jobbigt det är att sätta upp tavlor. jag blev alldeles svettig av allt klättrande. Men jag blev så nöjd. Och det roliga med en tavelvägg är att det bara är att bygga vidare när man vill ha lite förändring.
 
Den stora postern är en kalender från Granit. Kanske mest dekoration men granit säljer även vita och svarta pennor som man kan skriva med på glaset. Riktigt smart! Även min kära lampa är från Granit.
 
Imorgon fortsätter fixandet då en hylla ska sättas upp ovanför Joels del av skrivbordet. Och jag e ledsen för den dåliga uppdateringen, men ibland känns det som att man behöver en paus från sociala medier. Och när det ändå näst intill stått stilla med renoveringen har det inte känts så roligt att visa upp. Men i slutet av månaden är vi förmodligen i full gång med att riva ut köket!
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype