Måndagstrött

 
Vilken lyckost jag är som har en sån underbar pojkvän. Imorse kände jag mig så där riktigt måndagstrött och less. Jag ville bara gå och lägga mig igen. Men vart eftersom dagen gick vaknade jag långsamt, och jag kan nog först nu säga att jag är redo och taggad för en ny vecka. Att min fining kom och hämtade mig på jobbet, med hyacinter och en liten en gjorde mig fånigt glad. Som jag längtat efter att sätta ihop en liten julgrupp! 
 
Sen vi kom hem har vi fixat och donat för fullt. Röda fina julgardiner hänger i köket och jag kan äntligen meddela att två av totalt sju tavlor till tavelväggen är på plats! (Det går låångsamt framåt!) Vi har risgrynsgröt för resten av veckan och jag pysslar på med gran-girlangen. Vissa dagar får man verkligen ingenting gjort och andra dagar otroligt mycket. Nu är det snart läggdags och allt känns så där löjligt underbart. Tänk att så små saker kan få dagen att vända helt! :)


Emelie    •     •   http://motherofbutterflies.blogg.se/

Åhh älskade duken. Var är den ifrån? Hoppas du hat en bra dag :)

Svar: Va roligt! Duken kommer från Rusta :)
sofiaallard.webblogg.se


Kom ihåg mig?
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype