Gigantisk

En stor inredningstrend är som säkert ingen missat stora stickade filtar. Men det lockade mig mer att göra en egen filt än att köpa en för flera tusenlappar. Det är dock näst intill omöjligt att hitta varken riktigt tjockt ullgarn eller enorma stickor. (Det finns säkert hemsidor att beställa ifrån men då faller vi tillbaka på problemet med kostnaden) så då fick jag det brilljanta tipset härifrån och åkte till Jysk för att inhandla fleecefiltar!
Nu, nio filtar senare har jag fått ihop en minst sagt ordentlig garnboll! Jag har provstickat också för att se om det blir som jag tänkt. Själva stickningen gör jag på armarna så det behövs inga stickor. Det är väldigt enkelt och går väldigt raskt att sticka men att klippa sitt egna garn tar däremot tid... Men det kommer va värt vartenda minut när jag har min egenstickade filt på balkongen under sena sommarkvällar!

Försommar

10 maj och det är redan sommar! Jag e lite rädd att det här är den värmen vi får.. För om det är något jag inte litar på så är det den svenska sommaren.. Så idag efter jobbet passade vi på att gå ut på innergården med en grillad kyckling, sallad och jordgubbar. Lite försmak på sommaren blev det i kvällsolen! Självklart hade vi med oss min grymma högtalare från UE Boom!
 
Jordgubbstråget är från lagerhaus och är både söt och smart att ha jordgubbarna i! Och de snygga glasflaskorna är Snapple-flaskor som jag tvättat bort etiketterna på. Tyckte det var alldeles för synd att slänga de snygga flaskorna. Och perfekta att ha med ut på picknick!

Grön inredning

Shoppingglada Fia var i farten igår och shoppade loss på Granit och Plantagen. På bilden ovan har jag planterat ner en liten Monstrera som jag hoppas vill växa sig stor och fin! Och ska bli kul att se hur det ser ut när bladen börjar dela på sig som stora monstrerablad gör.
Och så den här coola installationen! Ganska vackert att se hela växten. Alltid bra tips och idéer från Granit!
 
Just nu längtar jag mest efter att ha balkong att få inreda med en massa roliga växter. Kliar såå i fingrarna, men jag vet att det är dumt att köpa en massa grejer nu innan vi flyttat in. Men små saker kan man ju köpa!
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype