Om att flytta

Jag har så länge jag kan minnas haft ett stort intresse för inredning och design. Och att få inreda mitt egna hem har länge varit en dröm. Nu är det helt plötsligt inte långt kvar tills den dagen är här. Jag och min pojkvän tittar nämligen runt för fullt efter en lägenhet som kan passa oss. Just nu bor vi båda två hos våra föräldrar, men åker fram och tillbaka mellan våra familjer för att vara med varandra. Det skulle helt enkelt vara mycket smidigare om vi bodde under samma tak.
 
Det känns konstigt att jag inte kommer bo med mamma, pappa och lillebror längre. Lite ledsamt också.. Men någon gång måste jag ju flytta hemifrån. Och nu på mitt 20:onde år känns det helt rätt att gå vidare i livet. Och att få göra det med Joel känns helt underbart!
 
 
Lite bilder från min instagram:

Välkommen till min nya blogg!

En blogg om att flytta hemifrån! Här kommer jag skriva om allt i från mina tankar om att flytta, hur jag vill inreda mitt hem, saker att tänka på inför och under flytt. Om att kunna betala alla avgifter varje månad, ha mat på bordet och rena kläder i garderoben... Men för att det inte ska bli så torrt som det låter kommer jag publicera mängder av foton! Och skriva massor om inredning, shopping, mode och allmänt fix och trix hemma!

 

Lite ungefär så kommer den här bloggen se ut.

Hejsvejs så länge!

Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype