Fjärilshuset

Idag var jag och Joel på fjärilshuset i haga. Supermysigt och vi var förmodligen de enda 20-åringarna där... Men det gjorde inte oss något, utan vi trängdes med barnfamiljer och tittade på fjärilar, sköldpaddor, fiskar och hajar. Kameran hade jag såklart med i högsta hugg och nu har jag knåpat ihop dessa gif.s. Inte så klurigt som jag trodde det skulle vara!
Så söt!
 
Och snacka om att jag blev överlycklig när vi kom til shopen och såg att de fanns växt- och insektsplanscher! Men dem fynden får ni se i ett annat inlägg!

Flygande växthus

En superläcker julklapp jag fick var den här glaskupan. Det är inte förrens nu jag fått upp den i fönstret med lite fiskelina. Jag klurade ett tag på vad jag skulle stoppa in i den. Tyvärr får man inte ha värmeljus i den. Men varför inte en växt? Min lilla murgröna som jag odlat upp i en vas fick flytta in. Och jag gissar att den kommer må väldigt bra där, som i ett litet växthus! Tycker det blev riktigt läckert också!

Virkad sittpuff

Jag har börjat virka på sittpuffen jag skrev tidigare om att jag skulle göra. Jag har kommit ganska långt nu, trots att jag har repat upp den några gånger.. Men det gör inte så mycket eftersom det är så kul. Haha Joel tycker jag är som en gammal tant. Jag hoppas jag inte är den enda som blir smått besatt av sånt här. Jag virkar nästan varje dag så fort jag kommit hem, och ibland om jag hinner virkar jag till och med nåt varv på morgnarna innan jobbet.. 
 
Härifrån har jag lånat mönstret! Just nu är jag uppe i tre nystan men skulle tro att det säkert går åt ett till.
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype