Måndag

För en gångs skull är jag ganska glad över att det är måndag idag och ny vecka. Förra veckan var helt galet speckad med allt i från tandvärk, överraskingsfest, städning och visning av lägenheten. Det ska bli så himla skönt när allt med köp/sälj är klart. Det är roligt att flytta och jag ser verkligen fram emot den 22 juni men den här gången är det ju något helt annat i och med att vi nu ska sälja också. Budgivningen av vår lägenhet är igång, och det är både nervöst och spännande! Vem vet hur det ligger till imorgon vid den här tiden...

En lyxig fredagsmiddag

Visst är fredagen bästa dagen på hela veckan? Jag är alltid lite gladare på fredagar. Och igårkväll var inte sämre än någon annan fredag. Joel lyxade till det och lagade supergod middag. Hasselbackspotatis och ryggbiff. Om man ska va petig kunde vi kanske fixat lite sallad till men men.. :P Om ni inte testat att göra hasselbackspotatis, gör det! I många recept tror jag man ska ha ströbröd på potatisen, men Joel lekte lite kock och hade på parmensan istället. Riktigt gott blev det!

Virkad sittpuff

Sittpuffen är klar! Jag vågar inte ens skriva hur många gånger jag repat upp den för att göra om. Men dels tyckte jag det bara var kul att virka och så kunde jag inte leva med tanken att det inte skulle bli som jag tänkt om jag inte gjorde om den. :P Jag har både stoppat den med två huvudkuddar som inte används längre och några kläder som vi hade rensat bort. Men när man sitter på puffen blir det lite glest mellan maskorna så man anar färg på innehållet. Så eftersom kuddarna är vita la jag kläderna (som är svarta) runt om. Men får se om jag kanske syr dit ett innertyg för ett ännu bättre resultat.
Känns lite tråkigt att vara klar med den. Vad ska jag virka nu liksom? En till sittpuff? :D Jag är jättenöjd med den i alla fall och om ni själva vill prova så rekomenderar jag det här mönstret.
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype