Julklappar & mellandagsrea

 
Det jag bloggade om några dagar innan jul fick jag av min fina familj. Så glad och ska så fort jag får en stund över ställa mig i köket och använda morteln och måttkannorna. En mortel använder man kanske inte till så mycket, men när man väl behöver en blir det väldigt jobbigt utan. Måttkannor har jag saknat läänge, perfekt till både matlagning och bakning. Sen skadar det inte att dem e snygga också! ;) Samma sak med morteln, även om den inte används varje dag är det en snygg detalj i köket!
 
Idag bär det av till Mall of Scandinavia. Vi shoppade lite redan i går förmiddags på rean men idag går vi all in och har inget annat planerat för dagen! Ska ni fynda något på mellandagsrean?

God Jul!


Mamma och lillebror klär granen så fint, så fint.
 
Juldagen redan, idag är en seg dag som på sin höjd bär av till bio. Men det är i så fall först långt senare idag. Annars tillbringas dagen i mjukiskläder framför tv.n. Och så ska jag känna och klämma på alla fina klappar jag fått!
 
Gårdagen var helt perfekt! Vi åkte över till min familj redan den 23.e för att ha uppesittarkväll och sova över. Bingolotto, glögg och paketinslagning. Julaftonsmorgonen började vi sedan med några klappar och gröt. För att sedan åka vidare till Joels familj och öppna mer paket! När klapparna va slut och vi var proppmätta på julmat åkte vi vidare ännu en gång. Till min släkt! Många paket blev det att öppna och tomtegröt innan vi åkte hem till vårt egna lilla hem och somnade på direkten.
Åh så mycket fint vi har fått och det var så roligt att vi lyckades träffa nästan alla familjemedlemmar. Svårt det där när man är så många och alla har olika sätt att fira jul på. Men jag är så nöjd så!
 
Hoppas ni haft/har en fin jul!

Rostat tunnbröd

Igår gjorde jag egna tunnbröds chips! Oj så gott det blev! Plus att det inte tog mer än kanske 10 minuter att göra. Perfekt tilltugg till en fördrink exempelvis.
 
Det här behöver du:
• Tunnbröd
• Olivolja
• Timjan
• Flingsalt
 
Gör så här:
• Sätt ugnen på 200°
• Skär upp några tunnbröd i 1-2 cm breda remsor.
• Lägg upp remsorna på en plåt med bakplåtspapper.
• Pensla remsorna med olivolja
• Strö över timjan och flingsalt
• In i ugnen i ca 5 minuter. Men passa noga!
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype