Flytt nr 2


Igår fick vi äntligen nycklarna till lägenhet nr 2! Ovant att ha balkong på våning 14..! Igår började vi faktiskt att måla i sovrummet. Skönt att ha så mycket fix som möjligt klart innan alla möbler är på plats.

Idag är jag ledig! Så jag har börjat måla ett andra lager på väggen och fixat lite annat smått o gott. Joel kom nyss hem också så det e lite lättare att få över saker. Hittills har jag tagit en låda i taget... Och jag vet inte hur många gånger jag gått fram och tillbaka..

Men nu river vi i klädkammaren! Åh va det här e kul!

Moodboard

Nu är det snart dags för nästa flytt! Det kliar i fingrarna och jag planerar och funderar fram och tillbaka på hur vi ska inreda. Självklart har jag använt mig mycket av Pinterest för att göra moodboards!
Köket vill vi ha i lantstil, med gråa skåpsluckor, stort porslinshandfat och delvis öppen förvaring.
Balkongen som jag nog längtar mest till att få inreda! Det vore ju rena drömmen att ha det som ikea har ordnat på bilden ovan. Och så mera lantkök! Älskar den öppna förvaringen, för att få en lite mer personlig och levande stil. Så länge det inte blir plottrigt förstås.
Och så sovrummet! Där finns det plats för mig att ha sminkbord/skrivbord. Vi får se hur lösningen blir. Men vad jag längtar tills jag får mitt egna space att pyssla på.
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype