Tillbaka till verkligheten

Nu är semestern slut och jag har redan jobbat en vecka. Känns rent av skönt att få tillbaka rutinerna igen men är dock lite svårt att ställa om i början...
Största delen av semestern har gått åt till att fixa här hemma. Och vi har kommit en bra bit på all renovering som ska göras. Klädkammaren är klar, ett stort skrivbord har ordnats och hallen är påbörjad. Köket är en längre historia och där har vi inte kommit riktigt lika långt.. efter lite trubbel med Ikea valde vi att välja en annan leverantör vilken vi rent av snubblade över! Idag var vi ute i butiken som ligger utanför Norrtälje och kollade lite detaljer så som handtag, diskho osv. En första betalning är gjord och vi är officielt ett steg närmare ett nytt och frächt kök!

Så här ser det ut nu, vårat kök. En bild från inflytten! Visst säger första anblicken att det är ett okej kök och det går absolut att använda. Men bänkskivan är så låg att man måste böja sig lite för att nå ner till bänken. Lådorna går inte på hjul så det är väldigt tröga och börjar falla isär... Det värsta är kanske att ugnsluckan har ramlat av för att den va så sliten i fästena. Joels morfar lyckades få dit den igen men nästa gång jag lagade mat ramlade den av igen... Men ett par månader till får vi stå ut med det här köket. Och det känns absolut värt det nu när vi sett ritningar och fått en känsla av hur det nya köket kommer bli!

Under ombyggnad

Ledsen för den dåliga uppdateringen kring flytten, men det har minst sagt vart mycket att göra. Det har inte heller vart lätt med en dator som är på väg att säga tack o godnatt...
 
Men vi har flyttat in, lämnat nycklarna till gamla lägenheten, packat upp det mesta och börjat bo in oss. Och det känns riktigt bra! Nu har vi också semester i tre veckor så förhoppningsvis har vi kommit en bit på köksrenoveringen i slutet av semestern. På måndag har vi bokat tid för köksplanering med IKEA, efter det hoppas jag att vi kan sätta igång med rivningen!
 
Balkongen börjar också komma i ordning och jag har bara lite småpill kvar sen ska ni få se vad jag och mamma har ordnat där.. :)
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype