Inspiration of the day

Bildkällor fr. v. till hö. 1, 2, 3, 4
 
Dagens fångst på pinterest! För snart ett år sedan var jag och Joel i ett höstigt Paris, en otroligt vacker stad som ger mig en massa inspiration. Aztecmönstrade kuddar, pilar och växter ger en ombonad och mysig inredning. Och mitt kreativa jag längtar efter en stor trädgård att fylla med mini hus för små tomtar och féer...Sött!

Helgens fynd

 
I helgen har jag och mamma flugit runt i stockholm på lite olika loppisar och fyndat som bara den. Ovan ser ni några av dem. Hösten och vintern är räddad tack vare alla deckare. Kostade inte mer än 1 krona styck! Den coola vasen fick jag för en tia och ringen för en femma. Förutom fynden ovan köpte jag en ljuslampett i mässing och två ramar till tavelväggen. Men dem får ni se när dem kommit upp på väggen!

Stenkonst

 
Att doodla på sten har jag gjort ett tag nu. Det började med att jag ritade ugglor och nu gör jag allt möjligt! Superkul och jag kan hålla på hur länge som helst, så länge jag har idéer bara. Men nu har jag så många stenar att jag har börjat ge bort till folk! Man kan ju inte ha huuur många som helst...haha!
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype