Nu drar vi!

Bildkällor: Airplane, AdventureGirlWindow
 
Idag åker jag och mamma en vecka till Grekland. Det ska bli helt underbart! Både jag och mamma behöver nog lite sol och avkoppling. Dock kommer jag sakna Joel. Men tiden går fort, och så har jag ju något(någon) att längta till när veckan är slut!
 
Jag har förberett några inlägg som publiceras under veckan. Men bättre uppdatering kommer när jag är hemma igen! Men håll utkik på min instagram @sofiaallard där lär jag uppdatera med lite soliga bilder! Hej så länge!

Höstsnyggt från Zalando

 
1. Hatt | 2. Jacka | 3. Jeans | 4. Skor | 5. Glasögon
 
Visst märks det att det börjar bli höst? Bara de senaste dagarna har det börjat blåsa och de gröna löven börjar så smått bli brandgula och singlar långsamt ner till marken. Jag ser faktiskt fram emot hösten, det är ju trots allt en väldigt mysig årstid. Att mysa runt i tjocktröjor och halsdukar. Och sen att man kan ha snygga stövlar..aah! Här är en riktigt snygg höstoutfit i alla fall! Klicka på länkarna under kollaget för att komma till vardera plagg.
 
Sponsrat inlägg.

Lysande plantering

Bildkälla
 
Som jag har skrivit förut - jag älskar Pinterest! Varje gång jag letar inspiration är det Pinterest jag vänder mig till först. Och ibland hittar man något unikt. Jag måste säga att plantering i glödlampor är något av en unik och väldigt kreativ idé. En fin detalj i den botaniska inredningsstilen som blivit extremt populär just nu. (En stil som jag börjat gilla väldigt mycket) Det roliga med Pinterest, när jag hittar en bild som inpirerar och tilltalar mig, är att en rad nya ideér ibland föds. Varför stanna vid glödlampor? Det går ju att plantera i näst intill vad som helst. Det vackra med just den här ideén är att man ser hela växtens rotsystem. Men något jag undrar över är hur många växter klarar av att leva sådär och hur länge?
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype