Odla lite

De senaste dagarna har jag pysslat och fixat lite med våra växter här hemma. Förra helgen köpte jag ju dels växter men också lite frön för att prova att odla själv. Det blev krasse och jordgubbar! Krassen ser ni på bilden ovan, det tog inte lång tid för fröna att slå ut i små blad. Men jordgubbarna har varit lite svårare..
Men idag såg jag ett yttepytte litet skott! Jag ska pyssla om den lite extra så kanske vi får en söt liten jordgubbsplanta snart. Jordgubbsfröna planternade jag i en äggkartong. När skottet har vuxit på sig lite flyttar jag över den till en större kruka! Håll tummarna för att han klarar sig nu!

Här ska det planteras


Här ska det planteras minsann! Har så mycket inspiration och idéer just nu och de flesta av dem involverar växter faktiskt! Blir så tomt utan ju! Fler bilder och resultat kommer upp senare :)

Nytt!

               
 
Nu har shoppingfia vart i farten igen! Förutom att jag har beställde en del saker på nätet fick den här korgen från Åhlens följa med hem häromdagen! Har länge tittat efter en korg att ha kuddar och filtar i. Gärna med handtag så att den också kan fungera som picknickkorg ner till innergården. Ynka 169:- kostade den!
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype