Första advent

 
Idag tog vi en lång sovmorgon innan vi gick upp för att tända första ljuset. Så mysigt att äntligen få börja julpynta! Jag och mamma fyndade lite av pyntet igår på en loppis, billigt och känns bra att återanvända. Men jag saknar fortfarande julgardiner. Får inte riktigt till julstämningen med vita tunna gardiner... Men löparen vi har på köksbordet nu är i alla fall julig. Billigt fynd från Rusta!
 
 
Idag ska vi plocka och städa lite och försöka få skrivaren att fungera ihop med min laptop. (Ja vi har äntligen köpt en skrivare! Joel slog till när han var på Elgiganten i fredags.) Och i eftermiddag är vi bjudna på glögg med Joels släkt. VIlket jag sett fram emot typ hela veckan, ska bli så mysigt så! Hoppas ni också får en mysig första advent!

Asparagus setaceus

 
Äntligen har en fjädersparris fått flytta in hos oss! Vissa växter får jag dille på och bara måste ha. När interflora ändå rea:de ut sina fjädersparrisar behövde jag inte fundera länge. Förhoppningsvis klarar den vår solfattiga vinter och kanske vill klättra i vår armeringsjärns-anslagstavla. Men vi får väl se! Älskar förövrigt den djupa gröna ihop med terrakotta krukans röda färg. Nästa växt som flyttar in hoppas jag är en monstera. Eller kanske en liten julgran så småningom...tiden går ju så himla fort nu!

Storhandling och funderingar

 
Oj vad vi har varit duktiga! Idag åkte vi och storhandla direkt efter jobbet. Och då storhandlade vi verkligen! Fem fullproppade påsar som nu är uppackade. Nu behöver vi förhoppningsvis inte storhandla förens om ca en månad.
 
En tanke: jag får alltid så dåligt samvete när jag går ut från mataffären med en massa mat och möts av minst en tiggare. Och jag vet att jag inte är den enda som tycker det är jobbigt. Jag kan absolut ge en slant. Men det tar emot. Missförstå mig inte, jag tycker fruktansvärt synd om dem. Men efter alla historier om ligor och fula trick vet jag inte vad man ska tro på... Vart går egentligen pengarna? Det skulle däremot kännas bättre att skänka mat, kläder, filtar eller något annat användbart.... En skjuts i rätt riktning!
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype