Påskpynt

                 
 
 
Jag har redan börjat med lite påskpynt hemma hos oss. Inte mer än buketten med tulpaner och körsbärskvistar dock. Men det är typ det jag tycker är mysigt med påsken, vårkänslan. Och vad är inte vårigare än en bukett tulpaner?! Haha det var lite roligt när jag skulle köpa blommorna och kvistarna! När jag gick in i blomaffären och sa att jag skulle ha tulpaner och körsbärskvistar skrattade nästan tjejen i butiken åt mig. Lite drygt sa hon 'Det blir inte snyggt. Alldeles för spretit.' Hennes sätt att svara på gjorde mig ganska paff, haha. Men jag visste hur jag ville ha det så jag bad om två tulpanbuketter och ett knippe kvistar. Då sa hon: 'Och du ska sätta ihop det här själv?' Lagom nedlåtande... Men jag blev nöjd med resultatet. Och tror det kommer bli ganska fint när kvistarna blommar ut! Men vi får se! Vad tycker ni?

Tjejmiddag

 
 
Igår var tjejerna över på lite inflyttningsmiddag! Åh så mysigt det var och jättekul att ses allihopa tillsammans igen. Inte blivit så mycket efter studenten, men det ska det bli ändring på! Jag bjöd på mozarella och tomater till förrätt, potatisgratäng och kyckling i ugn stoppad med soltorkade tomater och olivtapenad till huvudrätt. Oh herrejesus vad gott det blev! Det har jag Joel att tacka för, hans förslag nämligen. Förutom att äta hade vi mycket prat att ta igen blandat med drömmar och planer för sommaren! Spännande!

Drömbadrum

Badrumet är väl kanske inte det roligaste rummet i ett hem!? Ändå spenderar man väldigt mycket tid där varje dag. Därför borde man ju också änga tid åt att göra det personligt! Och som jag kanske har nämnt tidigare föredrar jag en 'less-is-more' stil när det kommer till inredning. Och det gäller även i badrumet tycker jag. Men om det är nåt rum som det lätt blir plottrigt i är badrumet nr.1 på listan. Med alla produkter och verktyg behövs det ju verkligen bra förvaring. Ett snyggt badkar eller duschkabin är något jag också drömmer om. Nu har vi ju ett duschdrapperi och jag tror inte det finns något obehagligare än när det kalla drapperiet slickar sig mot kroppen..huua! Ett företag som sysslar med badrumsinredning är INR.se. Gillar starkt deras stilrena design på blandare, kabiner och handdukstorkar. Kolla bara den här blandarväggen!
 
Bild lånad från INR.se
 
Så galet snyggt! Inredningen i övrigt faller mig verkligen i smak. Enkelt men ändå inte inte kalt och opersonligt. Ett riktigt drömbadrum helt enkelt!
 
Sponsrat inlägg.
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype