Lurviga vän

Jag är hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen. Men i måndags kom vi hem från Österrike. Vi hade några underbara dagar i Wien och sedan i Laa, en liten by där vi träffade Joels österrikiska släkt. Supertrevligt och roligt att träffa alla. Har massa bilder att lägga upp men det får bli i ett annat inlägg.
 
Igår var jag och mamma hos veterinären med mina kaniner. Den ena tycker vi länge har sett smal och orkeslös ut. Så tyvärr fick vi ta bort henne igår morse. Det var riktigt jobbigt men alternativet, att ha kvar henne kändes inte schysst. Den andra kaninen var frisk och kry så han fick följa med hem igen. Men det känns så fruktansvärt hemskt att han ska sitta ensam i den stora buren alldeles själv. Så vi ska prova att ha honom här hemma hos mig och Joel, då kan han få skutta runt ganska fritt och med mer sällskap. Stackars små. Otroligt vad man fäster sig vid de små liven ♡

I like You, Coffee and Cats

Armeringsjärn. Varför ska man nöja sig med att ha klättrande växter på det i trädgården? Det funkar ju lika bra som en anslagstavla! Joel fick över lite armeringsjärn från jobbet för ett tag sedan. Och jag har länge velat ha en liten snutt, så jag hejdade honom direkt när han sa att det skulle slängas annars. Just nu står den lutad mot väggen. Men tror nog att vi ska ta och hänga upp den istället!
 
Idéen fick jag såklart från Pinterest. Klämmorna har jag köpt på Granit. Kalendern hittade jag på nätet och skrev ut. Vykortet med den söta texten köptes i veckan på Lagerhaus!

Moodboard

1. Glasvas | 2. Ljusstakar | 3. Poster | 4. Kudde | 5. Glasburk med tappkran | 6. Kruka

 

Det här med moodboards är ju riktigt smart. Ett inspirerande, enkelt och roligt sätt att komma fram till hur ett rum kan inredas. Sakerna ovan har jag plockat från lite olika ställen. Några av dem har jag kikat på länge. Den runda glasvasen är jag riktigt sugen på att klicka hem! Och så letar jag febrilt efter en stor tavla. Gärna något enkelt, liten färgklick, men det var inte helt lätt att hitta det jag sökte. Men en påfågel på väggen skulle kanske inte heller vara helt fel?

Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype