Cosy autumn vibes

 
Jag har kommit fram till att hösten är min favoritårstid. Träden är vackrare än någonsin och jag vill fota mer än på länge. Jag anstränger mig liite mer med mina outfits, för kylan tillåter oss att pälsa på oss lite mer. Men det är inte så där kallt att snoret fryser än haha!
 
Eftersom jag fotar mer, redigerar jag också mer. Och att 'leka' i photoshop kan jag göra hur länge som helst. Jag är inte särskillt bra på det och allt jag kunde för 1-2 år sedan har jag nästan glömt bort helt tyvärr. Men när jag väl tar mig tiden till det så letar jag fram instruktioner på hemsidor och bloggar, och sitter klistrad tills jag fattar och är nöjd med mitt egna resultat.
 
Trots att jag läste sam-media på gymnasiet, och därmed fick lära mig en del om redigering i photoshop, skulle jag ändå vilja gå en photoshop kurs. För att ta igen det jag glömt. Ju mer jag håller på med en bild desto mer kommer jag ihåg och desto fler sätt lär jag mig att redigera på. Därav blir det roligare, såklart haha!
 
Redigeringen av bilden ovan lärde jag mig här!Kom ihåg mig?
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype