Renoveringsplanering

Hysterin kring att vi ska flytta har lagt sig något. Men jag kan inte tänka på något annat än hur vi ska inreda lägenheten! Jag har börjat klippa ut grejer till en moodboard. Jag letar inspiration på Pinterest och bläddrar igenom Ikeas sortiment dagligen.
 
Köket vill vi renovera eftersom det näst intill är orginal från -50. Bänkarna är alldeles för låga. I övrigt kanske det är någon vägg som ska målas om. Och så har vi klädkammaren då som vi vill rusta upp med ordentlig garderobsinredning. Och tro det eller ej, men jag med världens värsta beslutsångest, vet hur jag vill att köket ska se ut! Och jag och Joel är överrens! Haha :P
Ungefär så här är vi sugna på att göra vårt kök. Ljust gråa luckor, förmodligen bänkskiva i trä men Joel e sugen på en i sten. Men risk att det blir för dyrt... Vi vill båda ha en ljus och öppen köksinredning. Jag vill gärna ha några öppna hyllor som IKEA köket på bilden. Men vi har inte så många kvadratmeter att leka med som köket ovan. Så någon dag tänkte vi ta oss till Ikea för att känna och klämma lite på köken och be om en offert för att se vad det kan tänkas landa på.. Och diskutera lite med en kökspecialist!


Emilie Levinsson    •     •   http://loveyourbody.blo.gg

Åh jättesnyggt!=)

Anna    •     •   http://annahermanson.blogg.se

Härlig blogg!

Svar: åh tackar! :)
sofiaallard.webblogg.se


Kom ihåg mig?
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype