It feels better

Wow vad det har ekat tomt på bloggen den här veckan... Sanningen är att jag inte riktigt haft ork till någonting utöver jobbet. Jag har känt mig deppig och orkeslös hela veckan. Det var nog först igår torsdag som jag började känna mig som mig själv igen. Och idag flög arbetsdagen iväg! Men något jag glömmer bort ibland är att med rätt inställning kan vad som helst bli väldigt mycket enklare.
 
Imorgon blir det sovmorgon innan jag och mamma drar till gymmet. Både sömn och träning är efterlängtat just nu! Efter gymmet blir det kanske lite shopping och förhoppningvis lite pyssel med mamma. Jag fick en underbar bok i julklapp om att gjuta i betong. Betongen är redan inhandlad så den är bara att blanda till och börja gjuta. Vad det blir för skapelser uppdaterar jag bloggen med senare! Äntligen kanske lite inspiration är på väg tillbaka!
 
Trevlig helg!
Bildkällor 1 & 2Kom ihåg mig?
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype