Första Maj

Glad valborg och första maj! Känns verkligen att våren är på G nu, äntligen! Vi har haft en underbar helg med kompisar i Uppsala. Ganska varmt, soligt och otroligt många studenter. Jag och Joel kom ju inte in på några nationer eftersom vi inte pluggar. Men vi gick till några mysiga barer och några halvroliga fester. Och vi blev alla otroligt chockade när vi gick igenom staden på kvällen, helt galet vad folk hade grisat ner. I ekonomikumparken kunde man inte ens se gräsmattan för allt skräp. Och det var nästan ännu mer faschinerade att se hur snabbt allt var bortstädat imorse...
 
Nu har vi i alla fall hittat en köpare till vår lägenhet och det känns så otroligt skönt. Den stressigaste biten är nog över. Visst är det en massa fix med banken osv, men nu behöver vi inte gå och oroa oss eller fundera i alla fall. Vi längtar galet mycket till vår nya lägenhet, och jag går och dagrömmer om att jag kommer sitta på balkongen och njuta av kvällssolen...Kom ihåg mig?
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype