Besvikelsens uppenbarelse

Visningen i söndags var av en 53,7 kvm stor 2.a. Alltså lite mer än 5 kvm större än vår lägenhet. Men känslan både jag och Joel fick var att det var trångt, framförallt lågt i tak. Charmen saknades och det kändes inte rätt. Vi var lite besvikna när vi gick därifrån men samtidigt uppenbarades andra tankar hos oss. Varför flytta när vi faktiskt trivs riktigt bra här? Det är klart man alltid kan hitta något bättre. Men vi ska allt annat än stressa. Det är väldigt lätt att ryckas med entusiasmen över allt det roliga med en flytt. Och så triggar så klart mäklare till köp/sälj.
 
Det vi har kommit fram till är i alla fall att vi ska hålla ögon och öron öppna. Se vad som läggs ut nu framöver och titta efter större lägenheter. Att köpa en större lägenhet känns smartare långsiktigt!
Men just nu är jag nöjd! Vår fina lägenhet! Bästa vore ju om vi kunde bygga ut...!Kom ihåg mig?
Kreativ 20 åring med många drömmar. Älskar foto, inredning, shopping och slappa söndagar. Jobbar heltid som receptionist och bor med sambon i en etta utanför Stockholm. Kul att du hittat hit och hoppas du blir inspirerad!

HannaVic logotype